Savon parhaat nähtävyydet

Topsavo.fi esittelee Savon hienoimmat matkakohteet. Sivuiltamme löydät informaatiota matkakohteista, niiden historiasta ja linkit kohteiden virallisille sivuille.


Kohteet

Miten säästää matkaa varten?

Matkailu on mukava harrastus, ja siinä missä kotimaan matkailu onkin usein halvempi ratkaisu kun kaukomaiden matkat, ei reissailu sisämaassakaan ole täysin ilmaista. Auton bensat maksaa, junamatkat maksaa, ja esimerkiksi majoittuminen ja ruokailu on Suomessa verrattain kallista verrattuna moniin muihin maihin. …

0 comments

Reissuun valmistautuminen

Kotimaan matkailu voi tuntua pikkujutulta, ja sitäpä se ulkomaan reissuihin verrattuna toki onkin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kotimaassakin tapahtuvaan pieneen matkailuun tarvitsisi valmistautua kunnolla. Pakkaa ajoissa Mikä onkaan ikävämpää, kuin viime tingassa tavaroiden pakkaaminen? Pahimmillaan tästä voi syntyä pienimuotoinen …

Korkeakoski

Korkeakoski on suosittu luontokohde Kuopion Maaningassa. Upealla luonnonsuojelualueella voi nauttia luonnosta vaeltamalla.

Puijon torni

Puijon torni sijaitsee Kuopion Puijonmäen laella. Henkeäsalpaavat maisemat ja kahvilaherkut houkuttelevat sinne vuosittain kymmeniätuhansia matkailijoita.

Tiilikkajärven kansallispuisto

Tiilikkajärven kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet patikointiin, melomiseen, sienestykseen ja marjastukseen. Se sijaitsee Pohjois-Savossa.